fbpx

Onze Softwash medewerkers in Noord-Brabant

Wij hebben vol opgeleid personeel volgens de normen van Softwash sytems. Zij zijn getraind en geschoold bij de Softwash academy waarbij alle aspecten van reiniging en lagedruk oplossing aan bod komen.
Er is contact online en telefonische praktijkgerichte ondersteuning van Softwash system vanuit het hoofdkantoor in Orlanda Florida

De producten van Softwash Systems worden sinds 1992 gebruikt. Meer dan 120.000 structuren zijn met onze technologie en chemicalien voor lagedruk reiniging schoon gemaakt.

Het proces is geworteld in de concepten en beginselen van ongediertebestrijding. Onze oprichter profiteerde van zijn achtergond in de tuinbouw waar, door het besproeien van planten tegen schimmels en bacterien, zo onze processen en chemicalien zijn ontwikkeld. Alle producten, zowel de apparatuur als de chemicalien, doorlopen een grondig proces voor ontwerpen, prototypen en tests. Voordat onze producten op de markt verkijgbaar zijn wordt hun effectiviteit in de praktijk getest door onze professionele medewerkers. Hun feedback weegt mee bij de ontwikkeling. Deze professionele medewerkers bieden ook technische ondersteuning en hulp aan het netwerk van bedrijven

Onze aandacht voor het milieu is geen politieke of maatschappelijke trend. Wij vinden echt dat wij onze planeet beter moeten achter laten voor onze kinderen dan nu. Daarom ontwikkelen wij reinigingsmiddelen welke biologisch afbreekbaar zijn, op water gebaseerd zijn  en weinig vluchtige organische stoffen bevatten. Hoewel een groot deel van onze chemische producten voor lagedruk reiniging wettelijk gewoon mag worden geloosd, bevatten onze trainings- en gebruiksprotocollen strenge richtlijnen. Zo weten wij zeker dat de Softwash Systems bedrijven altijd een toonbeeld zijn op het gebied van milieubescherming.

Innovatie staat voorop bij Softwash Systems. Zij hebben apparatuur ontwikkeld welke gebruiksvriendelijk is, gemakkelijk kan worden onderhouden en waarbij geen chemicaliën of andere stoffen worden verspild. Er wordt gebruik gemaakt van een mengtechnologie waarbij het gebruik van chemicaliën tot een minimum wordt beperkt. Tevens is de stroomsnelheid ten aller tijde gelijk, ongeacht de afstand tot de wagen of hoe hoog men aan het schoonmaken is.

Vraag een GRATIS OFFERTE aan!

Een offerte wordt altijd gemaakt op basis van een pre inspectie, we komen dus eerst geheel vrijblijvend bij u langs.
We nemen spoedig contact op voor een afspraak.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)