fbpx

Terrassen en Speelplaatsen reinigen

Terrasreiniging

Wij verwijderen alle aanslag door weersomstandigheden, onkruid, algen en mos vakkundig. Zo geniet u weer snel van een mooi terras.
Wij behandelen uw terras met lage druk zodat er geen schade ontstaat. Ook wordt hierdoor het zand onder uw tegels niet weggespoeld. In tegenstelling tot hogedruk welke de algen verspreiden met hun krachtige straal, doden wij de algen waardoor het resultaat 4 tot 6x langer schoon blijft. Na het behandelen van uw terras sprayen wij u tuin in met plant-wash, deze zorgt ervoor dat de natrium-hypochloriet wordt geneutraliseerd plus het in nog eens een extra bemest.

Voordelen softwash t.o.v. hogedruk:

  • Er wordt slechts 1/3e van de hoeveelheid water verbruikt in vergelijking met hoge druk.
  • Het resultaat blijft ook 4 tot 6x langer schoon.
  • Het te behandelen oppervlak wordt niet beschadigd en/of aangetast.
  • Enkel gebruik van biologisch afbreekbare producten.
  • Oppervlakken worden niet enkel gereinigd maar ook behandeld.
  • Vervuiling wordt niet enkel weggehaald maar de oorzaak wordt aangepakt.

Speelplaatsen

Een van de meest besmette speelattributen vind je op de speelplaatsen. Veel toestellen bevatten veel organische en anorganische vervuilingen. Door de weersomstandigheden komen er ook veel organische vervuiling zoals algen op de toestellen. Naast het esthetische belang om deze algen aan te pakken heb je ook een veiligheidsbelang. Algen zijn namelijk behoorlijk glas. Ook de gezondheid van u  kinderen loopt een behoorlijk risico met de algen. Door middel van het softwashsysteem is dit prima te onderhouden slechts 1x per jaar is voldoende om de algengroei tegen te gaan. Wij durven u een garantie te geven dat uw speelplaats minimaal een jaar algenvrij blijft.

Vraag een GRATIS OFFERTE aan!

Een offerte wordt altijd gemaakt op basis van een pre inspectie, we komen dus eerst geheel vrijblijvend bij u langs.
We nemen spoedig contact op voor een afspraak.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)