fbpx

Vloeronderhoud & Scholen reiniging

Chemievrije vloerenreiniging

Een mooie schone vloer is de eerste indruk van uw bedrijf als klanten u bezoeken. Ook voor de veiligheid van de werknemers is het belangrijk dat de vloer in iedere ruimte op de juiste manier wordt gereinigd, niet iedere vloer is geschikt voor dezelfde behandeling. Een productievloer vergt een andere behandeling dan een kantoorvloer. het Brabants pronkjuweel kan verschillende manieren verzorgen voor het onderhoud van uw vloer.

Een linoleumvloer is onverslijtbaar mits u het onderhoud op de juiste wijze laat uitvoeren. Het onderhoud kan bestaan uit het strippen (verwijderen van de oude waslaag) en het machinaal reinigen van de vloer. Nadat de vloer is gereinigd brengt het Brabants pronkjuweel een waslaag over de vloer aan.

Voor vloeren van natuursteen, marmer en bijvoorbeeld travatin doen we alle benodigde behandelingen die vereist zijn om weer een goed uitziende vloer te creëren. Reinigen, impregneren, polijsten, kristalliseren of slijpen zijn mogelijkheden om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Dit alles gebeurt met moderne machines en mensen die verstand van zaken hebben.

Ook het reinigen van tapijt kunt u door ons uit laten voeren, wij gebruiken hiervoor een aantal technieken. Droge poederreiniging is een van onze methoden om uw tapijt weer vlekvrij te krijgen. Na onze behandeling is het aan te raden om het tapijt te impregneren om snelle vervuiling te voorkomen. Ook de heet water injectie gebruiken we om uw tapijt diep te reinigen. Hierbij wordt er heet water in het tapijt gespoten en direct weer opgezogen.

Bij het Brabants pronkjuweel bent u er zeker van dat uw vloer de behandeling krijgt welke nodig is. Of dit nu onderhoud of reiniging betreft, onze gespecialiseerde personeel weet precies welke behandeling nodig is voor welke vloer. Alle materialen en machines zijn bestemd voor professioneel gebruik. Bijna iedere vloer kunnen wij behandelen met onze technieken, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om ook uw vloer weer te laten stralen.

Het Brabants Pronkjuweel werkt nauw samen met het VCA gecertificeerde Schoonmaakbedrijf Briljant

Speciaal voor scholen en opleidingslocaties.

Hierbij stellen we ons voor, het Schoonmaakbedrijf Briljant. Een echt familiebedrijf met korte lijnen. Wij zijn aangesloten bij Siev NEN-4400 en VCA gecertificeerd. Al 30 jaar bekend bij de landelijke schoonmaakbedrijven waarbij we veel gespecialiseerde diensten uit hadden nemen. O.a dieptereiniging van sanitair, keukens, vloeronderhoud en glasbewassing. Vanaf 2021 bieden wij ons ook aan onder ons eigen merk, hierdoor zijn we gemiddeld 20 tot 30 procent goedkoper dan landelijke schoonmaakbedrijven.

Schoonmaakbedrijf Briljant levert tegen aantrekkelijke tarieven en met persoonlijke aandacht een hoogwaardige kwaliteit!

Tarieven:

 • Deepstrippen linovloeren (1 keer in vijf jaar): 7,50 euro m2
 • Topstrippen linovloeren: 3,00 euro m2
 • Spray linovloeren (3 keer per jaar): 0,75 euro m2
 • Vloerbedekking extractie methode: 1,75 euro m2
 • Bonnet methode: 1,50 euro m2

Bij meer dan 1000m2 gaan wij over in staffelprijzen wat het nog voordeliger maakt. Wij komen dan graag langs om onze werkzaamheden met u te bespreken.

Onze Certificaten

Onze 10 speerpunten:

 1. Werken met betrouwbare medewerkers, al jaren in vaste dienst en met een verklaring omtrent gedrag (VOG)
 2. Werken met opgeleide en ervaren medewerkers die hun sporen al lange tijd hebben verdiend in de schoonmaakbranche en allen in bezit van vakdiploma’s en certificaten
 3. Werken volgens de laatste veiligheidsmethodes met PBN en hun VCA certificaten klaren zei elke veilige klus
 4. Betrouwbare partner welke al zo’n 30 jaar actief is voor de landelijke schoonmaakbedrijven
 5. Briljant Schoonmakers staat geregistreerd  bij het SNA en voldoet aan de NEN 4400 norm. Veiligheid staat hoog in het vaandel voldoen al sinds 2006 aan de VCA norm. Wij werken veilig en niet anders.
 6. Ook onze andere certificaten kunt u vinden op onze website o.a polis aansprakelijkheid, verklaring betalingsgedrag en uittreksel Kamer van Koophandel
 7. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf en zijn aangesloten bij onze branche organisatie SIEV.
 8. U kunt bij ons een keuze maken uit, chemisch strippen of chemievrij strippen
 9. Wij werken altijd met dezelfde hoogwaardige producten, hierdoor loopt u geen risico dat producten niet werken of dat het juist averechts werkt i.c.m. een product dat eerder gebruikt is. Dit is een van de problemen waar sommige strippers tegen aanlopen. Het vorige schoonmaakbedrijf heeft een polymeer aangebracht en dit is niet beschreven en werken alleen goed als ze hun eigen polymeer moeten strippen.
 10. Briljant schoonmakers is een echt familie bedrijf met korte lijnen welke de innovatieve ontwikkelingen nadrukkelijk volgen. Zo’n 20 jaar geleden waren de glazenwassers van briljant de eerste welke de tucker pole inzette voor de moeilijk bereikbare plaatsen, nu is het eerste schoonmaakbedrijf dat een samenwerking aangaat met softwash bedrijf het Brabants pronkjuweel. Kijk verder op deze website als je de revolutie op schoonmaakgebied wilt zien en een alternatief zoekt voor  een hoge druk of straal methodes.

Vraag een GRATIS OFFERTE aan!

Een offerte wordt altijd gemaakt op basis van een pre inspectie, we komen dus eerst geheel vrijblijvend bij u langs.
We nemen spoedig contact op voor een afspraak.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)