fbpx

Het coaten van daken in Brabant

Het coaten van daken wint snel populariteit in Brabant en Gelderland. Naast de bescherming die het aan uw dak biedt, is het ook nog eens erg mooi. Softwash Brabant uit Berlicum voorziet uw woning of bedrijfspand graag van een geschikte dakcoating. Kom erachter op welke momenten een dakcoating van toepassing is en hoe het werkt.

Het coaten van daken: wanneer kan dat?

Het laten coaten van daken kan eigenlijk altijd. We merken dat veel mensen hun dak laten coaten voordat er zonnepanelen worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het dak netjes is en vrij is van vuil. Voordat we dakcoating kunnen aanbrengen moeten we het dak reinigen. Meestal gebeurt dit met heet water onder hoge druk. Sommige dakmaterialen zijn kwetsbaar en kunnen niet tegen de hoge druk van het water. In dat geval reinigen we met water onder lagere druk. Dakcoating is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van antraciet tot oranje keramiek. Na het aanbrengen van dakcoating is uw dak weer als nieuw, en kan het weer jaren meegaan!

Hoe werkt een dakcoating?

Het principe van het coaten van daken is dat ons reinigingsbedrijf een coating aanbrengen op de bestaande dakpannen. Vanwege het duurzame karakter wordt dakcoating steeds vaker gekozen als alternatief voor het vervangen van dakpannen. We krijgen een mooi effect door de coating met een lage drukspuit op het dak te spuiten. U kunt een kleur kiezen die dicht bij de originele kleur ligt, maar het is ook mogelijk om een hele andere kleur voor op je dak te kiezen. Goede reiniging is van belang, zodat de coating goed aan de ondergrond kan hechten.

Voorzie uzelf van een afspraak

Het coaten van daken wordt steeds populairder. Wacht daarom niet te lang en maak uw afspraak via ons contactformulier. Wij voorzien u graag van advies op maat. Terwijl wij langskomen voor het plaatsen van een coating, kunnen wij ook direct uw dakgoot reinigen. Zo slaat u twee vliegen in één klap.