fbpx

Opritreiniging in Brabant

Duurzame reiniging

Langdurig resultaat

Revolutionair concept

Voor de beste opritreiniging in Brabant schakelt u de hulp in van Softwash Brabant uit Berlicum. Wij zijn een ambitieus reinigingsbedrijf voor het schoonmaken van het exterieur van woningen en bedrijfspanden. Dit doen wij volgens een reinigingstechniek met zachte druk en biologisch afbreekbare middelen. Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen op het moment dat u uw oprit wilt laten reinigen in Den Bosch of elders in Brabant of Gelderland.

Opritreiniging door middel van de softwash-techniek

Het uitvoeren van opritreiniging dient met precisie gedaan worden. Vaak is een oprit voorzien van klinker met daaronder een laag zand. Door gebruik te maken van een hogedrukspuit riskeert u dat het onderliggende zand wordt weggespoeld. Dit is de reden waarom wij gebruikmaken van een softwash-techniek. Bij deze techniek gebruiken we niet meer dan negen bar aan druk, waardoor we alleen het oppervlakkige vuil verwijderen. Dit is tevens goed toepasbaar voor het reinigen van terrassen.

Uw oprit laten reinigen met biologisch afbreekbare middelen

Als u uw oprit wilt laten reinigen is het soms nodig om reinigings- en desinfectiemiddelen te gebruiken om het vuil goed te verwijderen. Het vuil op uw oprit bestaat voornamelijk uit micro-organismen, zoals mos en algen, en algemeen vuil. De wisselende weersomstandigheden zorgen ervoor dat deze organismen gemakkelijk kunnen groeien. Juist hierom gebruiken wij als ervaren reinigingsfirma diverse reinigings- en desinfectiemiddelen die het vuil en de witte kalkaanslag verwijderen. Na de opritreiniging zullen wij uw oprit behandelen met een desinfectiemiddel dat ervoor zorgt dat uw oprit zeker vier tot zes keer langer vrijhoudt van aanslag. Hierdoor is het niet nodig om meer dan één keer per jaar uw oprit te laten reinigen. Dit geldt niet alleen voor opritreiniging, maar ook voor het laten reinigen van gevels en ander exterieur.

Vraag advies op maat aan

Of u nu een advies wilt voor een bedrijf of een woning, wij voorzien u graag van advies op maat voor opritreiniging. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Aan de hand van de informatie die aan ons laat weten, maken wij een advies op voor het laten reinigen van uw oprit. Wij voorzien u graag van een prachtige oprit.

BIOLOGISCH AFBREEKBAAR

OP WATERBASIS

LAGE VOD

NIET GEVAARLIJK

VRIJ VAN FOSSIELE BRANDSTOF