fbpx

Sandwichpanelen laten reinigen in Brabant

Duurzame reiniging

Langdurig resultaat

Revolutionair concept

Wilt u de sandwichpanelen van uw bedrijf laten reinigen in Den Bosch of elders in Brabant of Gelderland? Softwash Brabant uit Berlicum beschikt over de materialen die nodig zijn. Wij zijn al jaren inzetbaar voor het schoonmaken van sandwichpanelen in Den Bosch of elders in Brabant. U kunt onze hulp inschakelen door de gehele provincie.

Verschillende soorten sandwichpanelen laten reinigen

Door regelmatig de sandwichpanelen te laten reinigen zorgt u ervoor dat een onderdeel van uw visitekaartje er altijd goed uitziet. Sandwichpanelen worden vaak gebruikt als isolatie bij bedrijven. Het schoonmaken van sandwichpanelen is een variant van gevelreiniging die wij uitvoeren. Tijdens het reinigen maken wij gebruik van biologisch afbreekbare middelen die niet alleen het vuil verwijderen, maar ook de aanwezige micro-organismen doden. In combinatie met de softwash-techniek zorgt dit ervoor dat uw bedrijfspand er zo’n zes tot acht keer langer mooi bij staat. Hierdoor is het reinigen van sandwichpanelen niet meer dan één keer per jaar nodig, mits u het goed laat uitvoeren.

Sandwichpanelen schoonmaken met een softwash-techniek

Wij horen u al denken “wat is dan zo speciaal aan die softwash-techniek?”. We zijn allemaal wel bekend met een hogedrukreiniger. Ideaal om aangekoekt vuil weg te spuiten. Wegspuiten is inderdaad de goede term hiervoor. Door het hoge aantal bar dat wordt gebruikt bij een hogedrukspuit verspreid u letterlijk het vuil en de micro-organismen, zoals algen en mos. Hierdoor draagt u niet bij aan het schoonmaken van sandwichpanelen of gevels met damwandbeplating. Het reinigen van sandwichpanelen dient hierdoor met een lage druk en de juiste middelen gedaan te worden om aanslag zoals salpeter te verwijderen. Dit is niet alleen voor een goede reiniging. Dit wordt ook gedaan om de isolerende functie van de panelen niet te ontdoen.

Schakel ons in voor schone panelen

Het reinigen van sandwichpanelen laat u doen door een reinigingsspecialist met verstand hiervan. Wij zijn uw specialist in het schoonmaken van sandwichpanelen. Neem contact met ons op als u de mogelijkheden wilt overlopen en u een offerte wilt krijgen voor het schoonmaken van uw sandwichpanelen.

BIOLOGISCH AFBREEKBAAR

OP WATERBASIS

LAGE VOD

NIET GEVAARLIJK

VRIJ VAN FOSSIELE BRANDSTOF